Dari Lensa Seorang Perantau

By: zakry Ismail

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]
Friday, 5-Jun-2009 17:03 Email | Share | | Bookmark
Pindah

Assalamualaikum kepada semua rakan-rakan adalah dimaklumkan bahawa saya telah berpindah ke hompage yang baru iaitu www.zackpicture.blogspot.com


Tuesday, 13-Jan-2009 01:23 Email | Share | | Bookmark
Studio shooting

buat pertama kalinya dalam hidup aku g shooting kat studio iris fx whiteroom studio.last-last selepas ambik gambar model,ambik gambar sendiri jelah



Sunday, 4-Jan-2009 08:50 Email | Share | | Bookmark
Model Shoot

ini ada beberapa gambar waktu model shoot ari tu...tak boleh banyak ,sikit je cukup lah..hehehe









Saturday, 3-Jan-2009 02:51 Email | Share | | Bookmark
workshop

minggu lepas,sempat jugak menghadiri workshop dan model shoot anjuran kelab fotografi kenyalang.



Friday, 26-Dec-2008 14:33 Email | Share | | Bookmark
meeting di miri

 
baru balik dari meeting di miri.letih jugak rasanya drive hampir 10 jam.last day meeting,sempat jugak tangkap gambar.kepada rakan-rakan yang inginkan gambar original,bolehlah e mail saya di zakry80@hotmail.com



[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net